Cariene's Hair Service
Dames en Heren kapsalon
Haar doneren ->
Over ons ->
Opsteken ->
Producten ->
Foto album

Openingstijden:

Maandag    : gesloten

Dinsdag     : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Woensdag : Alleen telefonisch bereikbaar

Donderdag : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Vrijdag      : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Zaterdag   : 8:00 tot 13:00

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bel dan 0321-332449 of kom gerust langs.

 

Title

Artistique

Haircare

Artistique introduceert het AMS Haircare System. De AMS serie bestaat uit hoogwaardige haarverzorgingsproducten waarvoor gebruik is gemaakt van de modernste technieken. AMS Haircare System bevat ingrediënten uit plantaardige grondstoffen en zijn een weldaad voor het haar. Artistique onwikkelde met AMS Haircare System producten die alles bieden wat u als klant wil: mooier en gezonder haar, voelbaar en zichtbaar. Het AMS Haircare System houdt rekening met de individuele wensen van u.

 

Trendstyle

Artistique introduceert AMS Trendstyle De AMS serie bestaat uit hoogwaardige stylingproducten waarvoor gebruik is gemaakt van de modernste technieken. AMS bevat ingrediënten uit plantaardige grondstoffen en zijn een weldaad voor het haar. Trendstyle.
AMS Trendstyle is veelzijdig en inspirerend. Laat je fantasie gerust op hol slaan en maak gebruik van je creativiteit. Met de nieuwste AMS stylinglijn van Artistique is elk denkbaar kapsel mogelijk!

 

Color

Artistique the world of colour!

Diep, sprankelend en echt... dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crèmebasis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Artistique biedt een perfect synergie-systeem met buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging. Het Colour System van Artistique biedt u levensechte kleuren; uw creativiteit krijgt alle aandacht en ruimte, terwijl u niet meer hoeft te “gokken” naar het eindresultaat. Laat u inspireren door Artistique en uw eigen creativiteit. Artistique, de kleurcrème die uw wensen en de kleurdromen van uw klanten waar zal maken.