Cariene's Hair Service
Dames en Heren kapsalon
Haar doneren ->
Over ons ->
Opsteken ->
Producten ->
Foto album

Openingstijden:

Maandag    : gesloten

Dinsdag     : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Woensdag : Alleen telefonisch bereikbaar

Donderdag : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Vrijdag      : 9:00 tot 12:00/13:00 tot 18:00

Zaterdag   : 8:00 tot 13:00

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bel dan 0321-332449 of kom gerust langs.

 

Title

Iets over ons team

Cariene

 

Ik zal me even voorstellen, ik ben Cariene. Sinds 1 september 2010 trotse eigenaresse van dames en heren kapsalon Cariene’s Hair Service.

 

Voor de overname was ik al werkzaam in deze kapsalon. Ik werk met heel veel plezier in de kapsalon, het is erg afwisselend en je komt met veel mensen in contact wat super leuk en gezellig is.

 

De salon heeft in 2012 een metamorfose ondergaan waarna het erg knus en landelijk is geworden wat perfect bij me past. Ik hoop zo dat ook de klanten de goede sfeer voelen als ze bij ons de salon binnen stappen.

 

Stephanie

 

Sinds september 2010 ben ik in dienst gekomen bij Cariene’s Hair Service. Tot op de dag van vandaag werk ik er nog steeds met veel plezier. We hebben een leuke klantenkring en vormen met z’n drieën een leuk team.

 

Ik ben geboren op 26 november 1991 te Hulshorst. Daar ben ik opgegroeid en altijd met veel plezier gewoond. In 2006 zijn we verhuisd naar Ermelo. Daar ben ik op vrijdagavond en zaterdags begonnen in het kappersvak.

 

In 2008 ben ik begonnen met de kappersopleiding in Leusden. Op dinsdag had ik altijd school en werkte daarnaast 4 dagen in een salon. In 2010 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik begonnen bij Cariene’s Hair Service.

 

Nou dit was een aardig lang verhaal over mij. Als u meer wilt weten kletsen we gezellig verder terwijl ik uw haar behandel (daar ben ik namelijk beter in dan dit haha).